• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beard Vape No. 5

1 / 1
€6,25
Levertijd Op werkdagen voor 17:30 besteld morgen in huis.
Voor 17:30:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Beard Vape No. 5

Beard Vape No 5 heeft de smaak van NY Cheesecake gemixt met aardbeien.

  • Smaak: No. 5
  • Inhoud: 10 ml
  • Nicotine: Verkrijgbaar in 0mg / 3mg / 6mg / 12mg
  • Verhouding PG/VG: 40% PG, 60% VG

Beard Vape Co is weer even net wat anders als de meeste bedrijven die tegenwoordig eliquid produceren. Het bedrijf is ontstaan in 2014 in een achterkamertje van Nana's Vape Shop in Venetië, Californië door de gebroeders Bates en een goede vriend Colbey Pfund. Zij realiseerden zich dat het in hun vermogen lag om een exclusieve lijn eliquid te produceren met uitzonderlijk goede smaken.

In de loop van enkele maanden hebben zij samen bijna 100 smaken ontwikkeld, al deze smaken kregen een bepaald nummer. De smaken werden gepresenteerd in een testlokaal van een vape winkel en in no-time werd er enorm veel feedback gegeven over de door hun nieuw geproduceerde smaken. Met deze feedback hebben zij hun eliquid lijn weer teruggebracht naar 3 smaken die als beste uit de test kwamen. Dit proces hebben zij nogmaals uitgevoerd waardoor er nogmaals 3 smaken werden toegevoegd aan het assortiment.

Op dit moment was er nog geen merknaam bekend van de geproduceerde eliquids, de jonge gasten bedachten daarom dat het wel is tijd ging worden om hier mee aan de slag te gaan. Ze waren op zoek naar een naam die op zou vallen tussen al die verschillende eliquids. De vader van de 2 gebroeders had de bijnaam Beard, na even te brainstormen bedachten zij dat dit de enige naam is die bij hun product hoort en dat met de naam Beard Vape Co onderscheid word genomen van de vele eliquids die momenteel al op de markt zijn.

Nu pas 4 jaar later kunt u de producten van Beard Vape Co al vinden op 6 verschillende continenten en in meer dan 100 landen ter wereld, en dan te bedenken dat dit slechts het begin is van Beard Vape Co.

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers