• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

IQOS 3 Multi Warm White

1 / 1
€79,00
Levertijd Op werkdagen voor 17:30 besteld morgen in huis.
Voor 17:30:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
IQOS 3 Multi Warm White

De IQOS 3 Multi is nu voorzien van het nieuwe ProtectPlus™-systeem, dat je IQOS betrouwbaarder maakt en beter beschermt (betere schokbestendigheid, langere batterijduur en verbeterde verhittingsruimte). 

Voor het gebruik van de IQOS is een tabaksstick ontwikkeld, deze worden ook wel HEETS genoemd. De IQOS verwarmt de HEETS tot 300 graden zodat deze klaar is voor gebruik. Binnen enkele seconde is de IQOS verwarmt tot 300 graden zodat het dampmoment begint, het dampmoment duurt 6 minuten of 14 trekjes. Na deze 6 minuten of 14 trekjes is de tabaksstick op en is het dampmoment voorbij, dit staat ongeveer gelijk aan de duur van het gebruik van een traditionele sigaret.

Voor een duurzaam gebruik van IQOS, is het aan te raden na elke 20 tabaksticks de IQOS 3 Multi schoon te maken met de IQOS Schoonmaakborstel en de IQOS Schoonmaakstaafjes. Maak bij een regelmatig gebruik de IQOS 3 Multi tenminste éénmaal per dag schoon. Bekijk voor een goed onderhoud de richtlijnen in de gebruikershandleiding.

Inhoud IQOS 3 Multi Warm White Starterset:

  • 1x IQOS 3 Multi Warm White
  • 1x IQOS Schoonmaakborstel
  • 1x USB oplaadkabel
  • 1x IQOS 220V adapter

Heeft u vragen over de IQOS 3 Multi Kit of over het gebruik hiervan? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 040-2434225. Wij staan klaar om al uw vragen over de IQOS te beantwoorden.