• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

IQOS 3 Kit Brilliant Gold

1 / 1
€89,00
Levertijd Op werkdagen voor 17:30 besteld morgen in huis.
Voor 17:30:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
IQOS 3 Kit Brilliant Gold

De IQOS 3 is nu voorzien van het nieuwe ProtectPlus™-systeem, dat je IQOS betrouwbaarder maakt en beter beschermt (betere schokbestendigheid, langere batterijduur en verbeterde verhittingsruimte). De IQOS 3 Houder is de kleinste die we tot dusver hebben ontwikkeld. Hij glijdt automatisch correct in de Lader, is voorzien van een magnetische sluiting, geeft trilsignalen en laadt 15% sneller op dan de IQOS 2.4 Plus.

Voor het gebruik van de IQOS is een tabaksstick ontwikkeld, deze worden ook wel HEETS genoemd. De IQOS verwarmt de HEETS tot 300 graden zodat deze klaar is voor gebruik. Binnen enkele seconde is de IQOS verwarmt tot 300 graden zodat het dampmoment begint, het dampmoment duurt 6 minuten of 14 trekjes. Na deze 6 minuten of 14 trekjes is de tabaksstick op en is het dampmoment voorbij, dit staat ongeveer gelijk aan de duur van het gebruik van een traditionele sigaret.

Voor een duurzaam gebruik van IQOS, is het aan te raden na elke 20 tabaksticks de Houder schoon te maken met de IQOS Schoonmaakborstel en de IQOS Schoonmaakstaafjes. Maak bij een regelmatig gebruik de Houder tenminste éénmaal per dag schoon. Bekijk voor een goed onderhoud de richtlijnen in de gebruikershandleiding.

Inhoud IQOS 3 Brilliant Gold Starterset:

  • 1x IQOS 3 Brilliant Gold Houder
  • 1x IQOS 3 Brilliant Gold Lader
  • 1x IQOS Schoonmaakborstel
  • 1x IQOS Schoonmaakstaafjes
  • 1x USB oplaadkabel
  • 1x IQOS 220V adapter

Heeft u vragen over de IQOS of over het gebruik hiervan? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 040-2434225. Wij staan klaar om al uw vragen over de IQOS te beantwoorden.