• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

IQOS 2.4+ Starterkit White

1 / 1
€59,00
Levertijd Op werkdagen voor 17:30 besteld morgen in huis.
Voor 17:30:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
IQOS 2.4+ Starterkit White

De IQOS 2.4+ gebruikt dezelfde Heat not Burn-technologie als het eerdere model (waarbij de tabak wordt verwarmd in plaats van verbrand) in een nieuw design. Deze IQOS 2.4P geeft een trilsignaal wanneer het apparaat wordt ingeschakeld en wanneer er nog twee trekjes over zijn. Verder is het witte indicatie LED-lampje verbeterd en is er een Bluetooth-knop toegevoegd voor het uitvoeren van service onderhoud en configuratie aanpassingen in onze IQOS Stores.

Voor het gebruik van de IQOS is een tabaksstick ontwikkeld, deze worden ook wel HEETS genoemd. De IQOS verwarmt de HEETS tot 300 graden zodat deze klaar is voor gebruik. Binnen enkele seconde is de IQOS verwarmt tot 300 graden zodat het dampmoment begint, het dampmoment duurt 6 minuten of 14 trekjes. Na deze 6 minuten of 14 trekjes is de tabaksstick op en is het dampmoment voorbij, dit staat ongeveer gelijk aan de duur van het gebruik van een traditionele sigaret.

Voor een duurzaam gebruik van IQOS, is het aan te raden na elke 20 tabaksticks de Houder schoon te maken met de IQOS Schoonmaakborstel en de IQOS Schoonmaakstaafjes. Maak bij een regelmatig gebruik de Houder tenminste éénmaal per dag schoon. Bekijk voor een goed onderhoud de richtlijnen in de gebruikershandleiding.

Inhoud IQOS 2.4+ Starterset White:

  • 1x IQOS 2.4+ White Houder
  • 1x IQOS 2.4+ White Lader
  • 1x IQOS Schoonmaakborstel
  • 1x IQOS Schoonmaakstaafjes
  • 1x USB oplaadkabel
  • 1x IQOS 220V adapter


Heeft u vragen over de IQOS of over het gebruik hiervan? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 040-2434225. Wij staan klaar om al uw vragen over de IQOS te beantwoorden.